Animations autour des chiens de traîneaux – Été

Kom met familie of vrienden en deel een moment rond sledehonden: ontdek sledehonden, sulki-ritten voor de kleintjes, cani-rit voor de oudere. Kom met familie of vrienden een moment delen.

Over ons : Animations autour des chiens de traîneaux – Été

- De cani-rit: de tijd van een rit naar Collet, deel een geweldig moment van medeplichtigheid met een van onze honden. De cani-walk is om te wandelen in het gezelschap van een van onze Siberische husky's, terwijl we de stem en specifieke gebaren begeleiden. De hond zal worden uitgerust met een harnas, de hond is verbonden met de man door een lenden aan een brede riem.
Met behulp van de trekkracht van het dier kan dus langere afstanden worden afgelegd zonder vermoeidheid, terwijl u geniet van de geneugten van de natuur en de emotionele relatie die wordt geboren tussen de hond en de mens.
Een moment van ontspanning en medeplichtigheid, begeleid door een musher.

- De mini-trapper: ontdekking van sledehonden: de halve dag bij Collet zullen uw kinderen een groot moment van medeplichtigheid delen met een van onze husky's.
Rendezvous zal zijn in Le Collet in Vaujany, in het hart van de bergen, omringd door onze pony's en onze sledehonden!
• Games rond onze honden
• Verzorgen en verzorgen van onze honden
• De tipi-ontdekking
• Kampvuur
Een moment van ontspanning en medeplichtigheid aan dieren, begeleid door Ranch de l'Oisans.

- Ontdekking "Green Sulki": tijd voor een ritje naar Collet, deel een geweldig moment van medeplichtigheid met een van onze honden.
De ontdekking sulki verte is een ontdekkingswandeling voor uw kinderen <6 jaar oud. Uw kind zit in de kleine sulki aangepast aan zijn maat, gekoppeld aan een enkele hond die aan de lijn is door een volwassene. De hond wordt uitgerust met een pulkaharnas, de hond is met de sulki verbonden door een koord en de volwassene houdt de riem van de hond vast.
Een moment van ontspanning en medeplichtigheid, begeleid door een musher.

In het kort

Engels - Frans

Opening

Van 01/07 tot en met 31/08, iedere dag.