Bekijk alle faciliteiten van het skigebied voor skiën en snowboarden!

Auris-en-Oisans heet je welkom in een fantastich skigebied met een groot aantal pistes en activiteiten voor iedereen. Het aanbod is ontzettend divers. Dankzij de sneeuwkanonnen kan Auris heel het wintersportseizoen door sneeuwgarantie bieden. Maar, wat vind je er allemaal langs de bochten van de skipistes?

Recreatie pistes

Ken je de bekende Jan de Houthakker piste van Auris, met zijn kleurrijke faciliteiten? Whoops, bulten, scherpe bochten, tunnels, slalom, pipe, canyon, reuzenpoppen en selfie spots. Goed nieuws voor de kinderen: ouders vinden het hier fantastisch!

Jan de Houthakker

Jan voelt zich thuis in het bos. Met zijn bijl en geruite bloes laat hij je langs een blauwe skipiste het houthakkerswerk zien. Een parcours met thema dus, op de Corniche piste, bestaande uit allerlei kleurrijke attracties, modules en reuzenpoppen. Deze speelse piste is ideaal voor glijpret met je gezin of vrienden. In het skigebied van de Alpe d’Huez liggen nog een aantal recreatieve pistes.

Beginnerspiste

Auris heeft een speciaal skigedeelte voor beginners, om op eigen tempo te leren skiën. Onderaan de skipistes zijn speciale roltapijten aangelegd om geleidelijk aan kennis te maken met skiën. Bekijk de skipassen voor beginners.

Beginnersgebied onderaan de pistes van Auris.

Freeride zone

Auris heeft ook een eigen, compleet veilige freeride zone. Kom je dus uitleven!

Avondskiën

In sommige periodes kun je in het donker skiën op de groene piste Les Crocus. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de pagina activiteiten en evenementen in de winter.

En nog veel meer

In het skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine Ski kun je ook gebruikmaken van:

  • Snowparks (zoals het Kid’s park voor toekomstige freestylertjes).
  • Europa’s langste skipiste: 1820 m niveauverschil en 16 km aan glijpret!
  • De tunnelpiste: ski door deze 200 meter lange tunnel en leef je uit op de bulten van de steile helling die achter deze zwarte piste ligt (piste bestemd voor zeer ervaren skiërs).

Off-piste

Wil je buiten de gebaande pistes genieten van de bergen? De skischool van Auris biedt onder andere off-piste tochten met gids. Skiërs en snowboarders kunnen de website van de ESF in Auris bekijken.

Skilessen

Voor recreatie of competitie: de skischool heet je welkom, wat je niveau ook is. Wacht niet langer en leer skiën of vorder onder begeleiding van professionele skileraren.

Wat je ook leuk zult vinden

Skiverhuur

Huur, repareer of koop je glijsportuitrusting

Lees meer

Alpe d’Huez Grand Domaine Ski

Vanuit Auris kun je ook genieten van het eiland in de zon [...]

Lees meer