Het beste hulpmiddel voor je vakantie

Het VVV-kantoor ligt aan de rand van het skioord en heet je heel het jaar door welkom voor hulp en tips. Wat je vraag ook is: stap binnen, bel of schrijf!

Wij geven graag antwoord op je vragen. We geven je ook met alle plezier tips voor een vakantie op maat, waarbij we je graag informeren over alles wat er in Auris en de Oisans te zien en te doen is.
We staan voor je klaar!

Openingstijden

  • Zomer: Dagelijks van 9-12:30 u en van 14:30-18 u.
  • Winter :
    • Schoolvakanties: Dagelijks van 9-12:30 u en van 14:30-18 u.
    • Buiten de schoolvakanties: van maandag t/m zaterdag van 9-12:30 u en van 14:30-18 u, op zondag van 9-13 u.
  • Buiten het hoogseizoen: van maandag t/m donderdag van 9-12 u en van 14-17 u.

Contact opnemen

Per post

16, Place des Orgières
38142 Auris-en-Oisans

Per e-mail

Velden met een * zijn verplicht.

Oisans Tourisme behandelt en verwerkt persoonlijke gegevens met als einddoel het bieden van online reserveringsdiensten. De juridische basis van deze verwerking is het uitvoeren van een contract. De verwerkte gegevens zijn noodzakelijk voor de behandeling van de aanvraag en worden ondergebracht bij onze dienstverlener Alliance Réseaux. Ze zijn waar nodig toegankelijk voor onze online salesdienst, op aanvraag van dienstverleners. Jouw persoonlijke gegevens worden ook doorgegeven aan de dienstverlener(s) waar je een reservering hebt gedaan, om deze reservering te kunnen behandelen en verwerken. Wij bewaren jouw persoonlijke gegevens niet langer dan nodig is om het doel te bereiken waarvoor wij de informatie hebben verzameld. Je hebt volgens de wet recht op navraag, toegang en rectificatie van je persoonlijke gegevens, recht op het overdragen ervan, recht op beperking van de behandeling van gegevens, recht op bezwaar om geldige redenen en het recht om te bepalen wat er na overlijden met jouw persoonlijke gegevens gebeurt. Je kunt je op deze rechten beroepen door contact op te nemen met rgpd@oisans.com. Als je, nadat je contact met ons hebt opgenomen, vindt dat je rechten op Informatica en Vrijheden niet zijn nageleefd of wanneer de behandeling ervan niet conform de bescherming van persoonsgegevens is, kun je bezwaar indienen bij de Franse CNIL. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken


Waar vind je ons?

Het VVV-kantoor ligt op het Place des Orgères aan de rand van het skidorp.

Let op! De GPS route wordt afgeraden. Meer informatie voor het reizen met de auto.

Office de Tourisme d’Auris-en-Oisans

16, Place des Orgières


Extra diensten

Dienstverleners en verhuurders

Ben je zelf een dienstverlener of verhuurder? Het VVV-kantoor staat ook voor jou klaar! Stap binnen en vraag ons om toegevoegd te worden aan onze selectie van dienstverleners.
Meer informatie en aanbiedingen op de pagina Zakelijk van de Oisans.

Evenementendienst

Deze dienst wordt beheerd door het gemeentehuis van Auris. Je kunt contact opnemen via het volgende e-mailadres: animation@auris-en-oisans.fr