Zon, verse sneeuw en kaasfondue! 
Hét programma bij uitstek voor een gezinsvakantie zoals we die graag zien. 

Auris heeft, als centraal gelegen skioord in het skigebied van de Alpe d’Huez oneindig veel te bieden, waarbij de natuur zeker een bijzonder plekje heeft.

Het zonovergoten Auris ligt op 1600 m hoogte op een zuidelijke helling, tegenover de reeks bergtoppen van het Écrinsmassief. Vanuit het skioord zie je dan ook overal indrukwekkende bergen.
Kom deze winter van 09 december 2023 tot 14 april 2024 !

Beelden van het skioord

Presentatie van Auris-en-Oisans

Plattegrond van het skioord

Het kleinschalige karakter van het skioord is ideaal voor gezinnen. Alles is hier binnen handbereik: winkels, pistes, recreatie… 

Plan de la station d'Auris-en-Oisans
Plattegrond skioord Auris-en-Oisans

Auris-en-Oisans is een ski-in / ski-uit dorp waar gezelligheid en een veilige omgeving centraal staan. Het is een echt skioord voor gezinnen met kinderclub en skischool.

Wie gezin zegt, zegt kinderen. Het skioord biedt dan ook talloze faciliteiten:

  • Kinderclub (van anderhalf tot 12 jaar).
  • Entertainment op het sneeuwfront.
  • Drukke avonden: nachtrodelen, fakkelafdaling tijdens de Auris Show, shows, bioscoop, concerten…
  • En niet te vergeten activiteiten zoals de yooner, sledehonden, lasergame, oriëntatieloop voor kinderen en nog veel meer.
  • Aan de skikant is er geen gebrek aan faciliteiten, waaronder een kindertuin voor de Piou-piou skilessen, een beveiligde beginnersruimte en een verbinding tussen de skischool en de kinderclub Les Marmottes. Ouders, u hoeft het skiën niet te onderbreken !

En natuurlijk het vriendelijke en persoonlijke onthaal waar alle dienstverleners van het skioord voor staan. Genoeg voor een geslaagd verblijf dus! 

Bekijk ook