Prestige vlucht

8058221-diaporama

8058221-diaporama

> Een vlucht op maat, een avontuur à la carte, neem contact met ons op!

Over ons : Prestige vlucht

De "Prestige vlucht" van AkèneFly Paragliding is de mogelijkheid om een ​​uitzonderlijk avontuur samen met onze instructeurs samen te stellen, volgens uw wensen en de aerologische omstandigheden van het moment. Dit is de grote show van de toppen en dalen van Oisans, vanuit de lucht en à la carte! Uw piloot kan u bijvoorbeeld aanbieden om op te stijgen vanaf Pic Blanc op 3300m hoogte, bereikbaar met de kabelbaan. Een majestueus vliegtuig over de gletsjers, ruggen en weiden wacht op u!
Als je meer wilt, en de omstandigheden goed zijn, geef jezelf dan een opgaande vlucht in het hart van deze hoge toppen. Surf met uw monitor over de hete lucht om nog hoger, verder, langer ... te gaan. Vanaf hier zijn het de massieven van Belledonne, Chartreuse, Vercors die u worden aangeboden. Draai je hoofd en je kijkt naar het imposante massief van de Ecrins dan de Italiaanse Alpen!
Als u wilt, kiest u voor een lange glijbaan naar de vallei van Bourg d'Oisans. Weg van de hoge toppen, is de vlucht rustiger en je kunt de evolutie van het landschap waarderen, van de minerale wereld van de hoge bergen tot de bebouwde percelen van de Romanche vallei, 2500 meter lager!
Ten slotte is de "Prestige vlucht" ook een manier om een ​​vlucht buiten de gebaande paden te maken, voor een speciale gelegenheid, of gewoon om de opportunisten te spelen en zich te laten leiden door de omstandigheden van het moment.

In het kort

Italiaans - Engels - Frans

Faciliteiten

Activiteiten

  • Luchtsport
  • Paragliding

Opening

Het hele jaar, iedere dag.

Tarieven

Vast tarief: € 180.

Betaalmethodes

  • Kijk op
  • Contanten
  • Online betaling
  • Vakantiecheques