Net als alle Franse alpen, is het Oisans gebied klaar om u deze winter te verwelkomen.

Om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten, zijn er aangepaste voorwaarden opgesteld. Het beoefenen van wintersporten is een buitenactiviteit waarbij het gebruik van het materiaal, (skis‘s, stokken, handschoenen) automatisch al de gewenste afstand creërt. In sommige openbare plaatsen kan de capaciteit verminderd worden. Het dragen van een masker is verplicht vanaf 11 jaar. Hieronder vindt u de beschermingsmaatregelen die zijn getroffen in de resorts.

Wij werken zo nauw mogelijk samen met onze dienstverleners om u te voorzien van de meest actuele informatie. Alle accommodaties en restaurants zijn open. Alle gebruikelijke activiteiten zijn mogelijk. De ontvangstvoorwaarden en de dienstverleners specifieke voorwaarden, zijn aangegeven op deze site in het gedeelte gewijd aan de dienstverleners.


Informatie

Onze VVV-kantoren staan voor u klaar. Zij volgen dagelijks de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de sanitaire crisis. Zij kunnen u ter plekke, per telefoon of per e-mail de actuele, plaatselijke informatie geven.

In onze diverse ontvangstruimtes worden sanitaire maatregelen getroffen om u op de best mogelijke manier welkom te heten en om zowel u als onze medewerkers te beschermen.